Mișcarea Legionară / Legiunea "Arhanghelul Mihail"

Bine ati venit Mișcarea Legionară
Thursday, February 22 2018 @ 07:26 AM MST

ROMÂNIA, RIDICĂ-TE!

Acum 95 de ani tara noastră s-a reunit în hotarele ei firesti. Pentru a avea noi o tară, au plătit cu viata milioane de înaintasi. Acum 24 de ani, pretul libertătii noastre a fost plătit din nou cu viata si cu sănătatea de cei mai buni dintre noi. Astăzi noi nu mai avem nici tară, nici libertate.
Le-am pierdut nu datorită unei invazii străine, nu datorită unui complot international. Nu mai avem tară si libertate pentru că nu am luptat pentru ele. Tara e dată pe bucăti unor corporatii străine, iar libertatea e călcată cu bocancul si cu cenzura, pentru că de 24 de ani am acceptat să fim umiliti, să fim mintiti si furati. Nu mai avem tară si libertate pentru că am acceptat ca la temelia vietii noastre publice să fie nu adevărul, ci minciuna, nu competenta, ci smecheria, nu respectul reciproc, ci dezbinarea si ura.
Sîntem mai dezbinati ca niciodată si mai lipsiti de libertate ca pe vremea iobăgiei. Mai avem doar ";libertatea" de a fi buni consumatori si plătitori de impozite. Mai avem doar "libertatea" de a ne distra si de a trăi clipa, cînd fratii nostri de la Rosia Montană, Mosna sau Pungesti ne apără pămîntul si apa si viitorul. Pămînt si apă si viitor pe care le pierdem pentru că nu mai sîntem capabili de solidaritate.
România, mama noastră a tuturor, fără deosebire de natie si credintă religioasă, moare datorită indiferentei si lasitătii noastre. România, tara noastră, moare, odată cu libertatea noastră.
Tăranii care luptă pentru libertate plătesc deja un pret de sînge. Ziaristii care demască coruptia sînt urmăriti penal pentru instigare. Manifestatiile la care participă tot mai putini oameni sînt reprimate cu brutalitate. Si în timpul acesta noi ne permitem să fim lasi si indiferenti, să asistăm cum se lasă peste tara noastră un văl negru al nefiintei.
Tara noastră strigă, lovită de moarte. Nu de dusman, ci de indiferenta fiilor si fiicelor ei, care nu se mai opun unui regim trădător. Tara si libertatea noastră mor împreună.
Mai poti răbda, popor român, să fii sters din cartea vietii, să îti fie furate sursele de viată, să îti fie otrăvite apa si solul, în timp ce tu stai la televizor sau în cafenele? Mai poti să dormi, mai poti să te minti că totul e în regulă, cînd copiii tăi nu vor mai avea o tară? Mai poti să te consideri crestin, cînd nu îti pasă de fratele tău mai bun, care îti apără si tie pămîntul si apa si viitorul?
Vă instig să deveniti cetăteni! Vă instig să vă ridicati pasnic, dar în masă, împotriva unui regim trădător de neam si tară! Vă instig să vă învingeti frica si să nu îi mai lăsati pe cei mai buni dintre noi să devină martiri, ca în 1989!
Libertatea noastră nu mai poate fi redobîndită cu martiri, ci cu cetăteni care si-au învins frica. Pentru că puterea lor se bazează doar pe frica noastră. Violentele comise de regim arată nu putere, ci slăbiciune. Arată că acest regim e putred si slab si că se poate prăbusi la o adiere de vînt. La o adiere de vînt a libertătii purtată de mii si mii de cetăteni care si-au învins frica si indiferenta si s-au ridicat pentru viitorul lor si al copiilor lor.
Vă instig la demnitate! Vă instig la solidaritate! Vă instig la iubire de tară si libertate! Vă instig să vă luati tara înapoi!
România, trezeste-te! România, uneste-te!
România, ridică-te!
Orlando Balas
gandeste.org

Trackback

Trackback URL for this entry: http://miscarea.net/geek/trackback.php?id=20131217043301557

No trackback comments for this entry.