Mișcarea Legionară / Legiunea "Arhanghelul Mihail"

Bine ati venit Mișcarea Legionară
Sunday, February 25 2018 @ 06:16 PM MST

Cea mai mare amenințare la adresa României de Maria Diana Popescu

Cît de alterate sînt instituțiile statului, dacă a trebuit să intervină S.R.I. pentru anihilarea unei rețele de trafic cu tone de carne stricată și evaziune fiscală, sprijinită, potrivit declarației procurorilor, de lucrători de la Protecția Consumatorului și din Poliția de Frontieră! Denumirea corectă a "Protecției Consumatorului este, de fapt, "Protecția Infractorilor". Reiau o întrebare mai veche: în ce țară din Europa, domnule Prim Ministru, cetățenii sînt păcăliți să consume resturile de la masa Occidentului și să plătească de trei ori, cu arcanul, servicii de care nu toți au nevoie? Vorbind aici despre taxa radio-tv, încasată abuziv prin factura de energie. Ce treabă are "Electrica-distribuție" cu Televiziunea Națională? Domnule Prim, ajunge cu batjocorirea românilor! Chiar de se plînge românul la A.N.P.C., tot nimic nu rezolvă. Fărădelegea are putere de lege. A.N.P.C. există, așa, pentru diversiune, ca să se spună că, iată, e cineva acolo care veghează, pe salarii fabuloase, și-i apără pe consumatori. Da, de unde? Îi protejează pe făptași. Cu o lună în urmă, Germania a livrat marcheturilor din Țară, prin intermediul unor firme românești, tone de mezeluri expirate. Ați văzut pe cineva cu cătușe la mîini pentru subminarea sănătății și a siguranței naționale! Nu. Iată, acum, cu ajutorul S.R.I, au fost găsite 115 tone de carne de porc expirată în județele Brașov și Mehedinți. Termenul de valabilitate expirase din vara lui 2013. Dragi români, fugiți de carnea și de mezelurile supermarcheturilor cum fuge diavolul de tămîie! Altfel, vă achiziționați moartea pe banii dumneavoastră.

Instituțiile de ordine și control iau cina cu mafia autohtonă și externă

O strategie bine gîndită este pusă în practică de olimpienii piramidei de Putere. În linia întîi se află firmele de distribuție a cărnii de porc stricată, apoi, presa, cumpărată și ea, lansează știrea unei invazii a gripei porcine, iar companiile farmaceutice, cu vaccinul din care ies aburi calzi, așteaptă la colț intrarea pe piață. La fel s-a întîmplat și cu gripa aviară. Fiecare și-a primit comisionul gras pentru diversiune și acțiune, fără să ia în calcul pagubele produse țăranilor români prin uciderea premeditată a zeci de mii de păsări sănătoase. De 24 de ani sîntem sabotați cu gripe porcine, aviare, țînțari, căpușe, boala vacii nebune, vaccinuri periculoase, medicamente și alimente burdușite cu substanțe cancerigene.

România este sabotată din interior și din afară, pentru că instituțiile de ordine și control iau cina cu mafia autohtonă și externă. "Protecția Consumatorului" a devenit o hală ticsită cu neamurile clasei politice! La fel și droaia de instituții de control, cu înalții lor funcționari, capabili doar să-și negocieze șpaga cu firmele reclamate de românii păgubiți. Altfel nu-mi explic cum, sub ochii lor, carnea pe care alte țări trebuia s-o arunce la tomberon, este adusă și vîndută ca "nouă" în România, pentru ca "sursa" să nu mai cheltuiască cu distrugerea ei. Bașca, profitul. România a devenit raiul escrocilor și samsarilor occidentali, care și-au dat mîna cu autoritățile române. Fiți pe pace! Nimeni de la Inspecția sanitară sau de la Inspecția economică nu v-a ajunge după gratii.

Hoții de stat au avut ca model chiar unele oficialități ale instituțiilor U. E.

Cine a învățat sluga hoață? Ați ghicit! Guvernanții. Aceștia încurajează hoția prin atitudine tovărășească față de hoți, față de hoții din ei înșiși, prin legi parafate în apărarea lor și prin amnistierea infractorilor. Au fost înființate zeci de instituții și autorități naționale de control, evaluare și supraveghere, noi ministere de adăpostit tovarășii de hoție, dar la un Minister al Siguranței Naționale nu s-au gîndit, lipsa siguranței naționale fiind cea mai mare amenințare la adresa României. Hoții autohtoni au avut ca model chiar unele oficialități ale instituțiilor Uniunii Europene. Dacă ne gîndim doar la Cristine Lagarde, șeful F.M.I, acuzată de complicitate la fals și deturnare de fonduri publice (ar fi furnizat 1 milion de dolari unui susținător al fostului președinte Sarkozy, bani a căror proveniență este necunoscută) și la cel mai nou exemplu, vicepreședintele Băncii Europene de Investiții, Magdalena Alvarez, implicată în deturnarea de fonduri destinate unui program social. Potrivit presei, suma deturnată ar putea depăși 140 de milioane de euro. Auziți cu ce sume se joacă netrebnicii ăștia, în timp ce unor popoare ale Europei integrate, considerate a fi lumea a treia, li se servește austeritate, sclavie, dezbinare și sărăcie!

Pînă și morții au devenit o afacere rentabilă pentru mafioți

Hrana și sănătatea populației sînt o problemă de siguranță națională, deci și de competența S.R.I. La fel cum ar trebui să fie manifestațiile extremiștilor maghiari, ai membrilor și simpatizanților "Partidului Jobbik", privatizările frauduloase, Pungești și R.M.G.C. Ei nu sînt plătiți doar ca să urmărească adversarii președintelui sau ai primului ministru. Eu cred că instituția are deja lista cu membrii Jobbik, prezenți pe teritoriul României (nume, prenume, semne particulare, stare civilă, grupa sanguină). În mod sigur își face datoria, însă deciziile le iau alții, nu întotdeauna în beneficiul statului și al românilor. Presa scrie că S.R.I. avea unele informații de la începutul lui 2013 despre rețeaua care aducea carnea stricată în România. Asta înseamnă că, de peste un an de zile, deși autoritățile plătite să vegheze la sănătatea populației cunoșteau problema, am fost supravegheați să mestecăm bine carnea alterată din import. Explicabil atunci de ce tot mai mulți sînt interesați să-și extindă afacerea pompelor funebre, avînd în vedere dosarul mitei în care sînt implicați cîțiva polițiști, angajați ai SMURD, ai ambulanței și patroni de pompe funebre, care primeau cîte 700 de lei pentru fiecare deces semnalat. Pînă și morții au devenit o afacere rentabilă pentru mafioți.

Maria Diana Popescu, Agero
www.agero-stuttgart.de

Trackback

Trackback URL for this entry: http://miscarea.net/geek/trackback.php?id=20140319042707209

No trackback comments for this entry.