Mișcarea Legionară / Legiunea "Arhanghelul Mihail"

Bine ati venit Mișcarea Legionară
Thursday, February 22 2018 @ 07:20 AM MST

DEZVALUIRI - SCHIMBUL TREI LA D.N.A... de Maria Diana Popescu

Cu toate că în Europa miroase a praf de pușcă și toate statele membre trebuie să beneficieze de un tratament corect și echitabil, Comisia Europeană nu permite mărirea bugetului pentru Apărarea Țării, respingînd solicitarea României de a suplimenta bugetul Apărării cu 0,3% din P.I.B. Americanii insistă ca toți aliații să-și asume angajamentul semnat la summit-ul N.A.T.O. din Țara Galilor, de a aloca cel puțin 2% din P.I.B. pentru Apărare. Așadar, ordine din toate părțile, unul hăis, altul, cea, iar boii carului național s-au oprit în drumul mare și stau nemișcați în amenințarea biciului, pentru că șefii atelajului, în mod absolut iresponsabil și condamnabil, au transferat competențele lor în afara Țării. Dintotdeauna saltimbancii s-au bucurat de simpatia norodului, dar a venit vremea să înțelegem că nu ne putem scălda de două ori în aceeași apă - ca să-l cităm pe Heraclit. Batalioanele de politicieni de la centru și din teritoriu, aceiași burtoși de un sfert de veac, scrobiți mai puțin la manșete și mai abitir la minte, aceleași cucoane sastisite, bomboane pe colivă, comic de avare, care au instaurat drept politică de stat pornografia dezastrelor economico-sociale, trebuie să plece pînă la ultimul de la cîrma Țării.
Toți aceia care au adunat averi cît munții noștri, jefuind România și pe cetățenii ei, distrugînd tot ce au construit părinții noștri în vechiul regim, să bată de bunăvoie și cu adâncă smerenie la porțile D.N.A., să restituie bogățiile Țării și cetățenilor ei, iar restul să meargă la oaste, că altfel ne vor cuceri americanii, care au pus deja ambele picioare în toată Europa de Est, inclusiv în România.

Boabele din gușa cocoșului

Sistemul politic capitalist, de o ticăloșenie hidoasă, a permis escrocilor pe care îi vedem duși cu dubele la D.N.A și celor încă liberi, dar plini de bube, să prospere prin furt de înaltă clasă. Caracatița a confiscat toate instituțiile statului, devorînd, pe bucăți, scena politică, Justiția și Parchetul. Chiar dacă D.N.A. ar lucra în trei schimburi, cu personal suplimentar, tot nu ar putea ține pasul cu depistarea haitelor hămesite care au furat România și norodul. Președintele Țării și Parlamentul ar trebui să ia act de faptul că împiedicarea justiției prin brațul imunității, reprezintă un truc politic și antisocial extrem de murdar. Pînă nu se va trezi conștiința civică din somnul manipulării, pînă nu vom putea vorbi de o mișcare populară anticorupție, lupii în blană de oaie, protejați de hienele din desișurile Puterii, vor acapara prin furt tot ce prind și vor continua să vîndă ceea ce a mai rămas. În cazul în care, unii dintre ei pierd Puterea, frații din clan o vor prelua, menținîndu-se pe aceleași fundături. Cum Elena Udrea, care, pînă mai ieri, învîrtea cam toată lumea politică românească pe degete, a căzut din șa (scriam în 2012 în editorialul "Căderea din șa") și a fost transportată cu duba la D.N.A.- e momentul să fie scuturată acum, nu numai de boabele din gușa cocoșului, ci și de afacerea necurată "Gala Bute", prin care, scriu jurnaliștii de investigații, ar fi deturnat anumite sume de bani publici în poșetele sale Vuitton. Abia atunci, mult prea oropsitul nostru norod va considera că D.N.A. este imparțială și nu mai este folosită în interesul fostului președinte. Pentru un timp, vor dispărea de pe radarul Puterii parada opulentă, fustele scurte și strâmte ale candidatei la președinție, datul cu sania, cu scrînciobul, datul în petec, mersul pe bicicletă, călăritul pe cai mari, tăiatul panglicilor la inutilele săli de sport și stadioane pe terenuri în pantă din sate uitate de lume. Doamna a căzut din șa, iar colegii de trupă o plîng în batistă pe favorita rămasă fără căluț și fără jucăriile Puterii. Nu m-am înșelat în datul cu părerea de-a lungul timpului, deși nu-mi vine să cred că, în sfîrșit, Elena Udrea a ajuns scînteia care va produce deflagrația șandramalei politice românești, unde, în cazane corupte, tîlhari știuți și neștiuți încă fierbeau multe hoții de rang înalt! Panacodarii, pîrîndu-se între ei, sînt săltați unul cîte unul, încătușați și duși în arest! Aștept cu sufletul la gură să-l văd și pe dirijor - "capo di tutti capi" - defilînd spre D.N.A., cu steagurile personale în bernă. Altminteri, nu putem eradica în totul epidemia națională!...
MARIA DIANA POPESCU

Trackback

Trackback URL for this entry: http://miscarea.net/geek/trackback.php?id=20150204073027828

No trackback comments for this entry.