Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

CENZURA DE PE FACEBOOK – UN COLHOZ DE IDEI STALINISTE ȘI DE OBSTRUCȚIONĂRI TOTALITAR-COMUNISTE

January 15, 2022 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

Prietenilor și celor care ne urmăresc activitatea, le expunem câteva absurdități INTOLERABILE din lanțul măsurilor represive care frizează orice normă de înțelegere: dreptul opiniei libere suprimat și eliminat în modul cel mai barbar cu putință de platforma Facebook, consecventă implementării comunismului și eradicării oponenților și diversităților de idei.

NU CENZURII

Desigur, în același plan, sunt și alte platforme responsabile pentru implementarea unilaterală a ideilor și teoriilor totalitare. Dintre acestea pot fi amintite – în subordine – platformele: Twitter, Google și Youtube care acționează în consonanță la rezilierea libertății de opinie, suspendarea și excluderea celor ce nu se manifestă pe linie “progresistă”. Deplângem, desigur, cenzura (știm cu toții că “minciuna are picioare scurte”), și vom continua să spunem adevărul în ciuda tuturor opreliștilor care ni se impun. Adevărul e unul singur; el singur “te face liber” cum ne spun Sfintele Scripturi.

Din nefericire, multe postări s’au pierdut! Nu ne-am îngrijit să le punem deoparte la timpul potrivit, fiind publice și accesibile! Cu blocajul actual al contului – până la zile mai bune – șansa recuperării totale e minimă. Totuși, țin să-i confirm și să-i mulțumesc public persoanei care a avut grija în timp să copieze și să păstreze o parte din aceste texte, acum restituite; ultimele din acestea ne propunem să le facem loc și în acest spațiu. Există, cum vedem, și “buni samariteni”!

Pentru cei care doresc să ne urmărească în continuare activitatea, îi invităm să se înscrie pe platformele sociale unde principiul fundamental al libertății de conștiință și exprimării e respectat:

  • GAB:  https://gab.com/ML_J

  • PARLER:  https://parler.com/user/LEGIUNEA

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lasă un răspuns