Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

Nouă întrebări pe care mass-media corporativă ar trebui să le pună lui Biden despre cele mai recente dovezi de corupție, dar nu o va face

May 13, 2023 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

* * *

Mass-media corporativă iubește scandalul, dar când vine vorba de întrebări despre președintele Joe Biden că a vândut SUA pentru a-și îmbogăți familia, închide în mod deliberat ochii.

* * *

Există o mulțime de întrebări în legătură cu relațiile pe care le are familia Biden, cu oamenii legați de cei mai mari adversari străini ai națiunii. Republicanii au petrecut luni de zile căutând răspunsuri, dar fiecare dovadă de corupție pe care o descoperă pur și simplu ridică mai multe întrebări. Între timp, instituțiile de presă care de obicei se ocupă de a ajuta investigațiile democraților de această natură, fie neagă dovezile, fie rămân complet tăcute.

Iată nouă întrebări pe care mass-media corporativă ar trebui să le adreseze lui Biden despre ultimul său scandal, dar probabil că nu o va face.

1. Ce este exact afacerea familiei Biden?

Poate că cea mai mare întrebare la care poporul american merită să afle răspuns este următoarea: ce face exact familia Biden pentru a garanta plăți masive de la cetățenii străini? În afară de a petrece zeci de ani influențând politica internă și externă a SUA, nimeni nu pare să știe.  „Știm care au fost afacerile lui [Trump]. Nu spun dacă am fost de acord cu ceea ce a făcut el sau nu, dar știu de fapt care sunt aceste afaceri. Care sunt afacerile lui Biden?” – a întrebat președintele Comitetului de Supraveghere, James Comer, în timpul unei conferințe de presă săptămâna aceasta.

2. De ce a fost plătit nepotul tău necalificat?

Hunter, fiul lui Joe Biden, care primește cecuri de la moguli străini ai energiei face sens dacă treceți cu vederea ascensiunea lui suspectă la faimă în sectorul energetic internațional. Este inexplicabil de ce, cel puțin unul dintre nepoții lui Biden, unele nepoate sau nepoți și chiar o fostă noră sunt toți la rândul lor cei care primesc fonduri de la cetățeni străini.

În ciuda faptului că nu au experiență sau educație formală care să-i califice să primească plăți de la companii energetice străine sau „taxe legale”, înregistrările bancare arată că cel puțin nouă persoane, din membrii familiei Biden și iubiții lor, au petrecut decenii îmbogățindu-se cu cel puțin 10 milioane de dolari, de la persoane asociate cu unii dintre cei mai mari adversari străini ai Statelor Unite. 

3. Câți Bideni au primit bani de la cetățeni străini?

Dacă fosta soție a lui Hunter, Kathleen Buhle, a profitat de contractele despre care a pretins că este ocupată până peste cap, ar fi mai mult decât corect să-l întrebăm pe președinte câți membri ai cercului Biden au beneficiat de pe urma acestor acorduri internaționale. 

4. De ce să diluați plățile de la cetățenii străini?

Plățile către Biden au fost reduse și transferate către o mulțime de asociați Biden înainte de a accesa propriu zis conturile bancare ale familiei. Aceste tranzacții au avut loc adesea în câteva săptămâni de la o acțiune politică semnificativă a vicepreședintelui de atunci în țara de origine a tranzacțiilor.  „Este foarte greu să găsești vreun motiv de afaceri legitim pentru a efectua tranzacții într-un astfel de mod complex”, a remarcat reprezentantul Kelly Armstrong în timpul unei recente intervenții ale Comitetului de Supraveghere. „De ce ar merge plățile separate către afacerea lui Hunter Biden și către el însuși în mod individual? De ce ar transfera Walker bani din contul său de afaceri în contul personal înainte de a distribui banii? De ce alți membri ai familiei Biden primesc în particular din aceste plăți?

Acestea sunt întrebări corecte, bazate nu pe speculații, ci pe faptele pure prezentate în evidențele bancare ale familiei Biden. Dacă „afacerea” de mai multe milioane de dolari a lui Biden este legitimă, președintele nu ar trebui să aibă probleme în a răspunde la întrebările de bază despre complexitatea tranzacțiilor de la companii chineze, românești sau de la alte alte companii. 

5. Cât de multe conturi bancare Biden există și câte companii Shell există?

Anchetatorii republicani spun că au cercetat patru din cel puțin 12 conturi bancare aparent legate de Biden și au descoperit „o rețea” de peste 20 de companii „formate în timpul vicepreședinției lui Joe Biden”. Întrebarea cu privire la câte alte companii s’ar putea să existe nu a fost încă stabilită, dar ar putea fi ajutată cu clarificări din partea președintelui. 

6. De ce ați mințit în mod repetat despre faptul că nu aveți cunoștință despre afacerile lui Hunter?

În timpul unei dezbateri prezidențiale din octombrie 2020, Biden a spus națiunii că nici el, și niciunul dintre membrii familiei sale nu a profitat de pe urma tranzacțiilor comerciale de peste mări cu companii legate de China comunistă.  Este complet fals. De asemenea, este evident că Biden știa despre relațiile familiei sale.  De fapt, jurnalele vizitatorilor arată că asociații lui Hunter au vizitat Casa Albă de peste 80 de ori, în timp ce bătrânul Biden era vicepreședinte. În timpul unora dintre aceste întâlniri, câțiva dintre cei mai apropiați asistenți și parteneri de afaceri ai lui Hunter s-au întâlnit cu asistenții lui Biden și cu Biden, și chiar au participat la briefing-uri ale vicepreședintelui. Vicepreședintele Biden l-a luat și pe Hunter în mai multe călătorii oficiale pe Air Force Two, călătorii pe care Hunter părea să le folosească pentru a obține oferte care i-ar îmbogăți familia. De ce s-ar strădui președintele să mintă iar și iar despre asta?

7. Familiile președinților ar trebui să facă bani din oameni asociați cu principalul nostru inamic străin?

Casa Albă susține că mâinile lui Biden sunt curate. Cu toate acestea, chiar dacă republicanii nu găsesc o legătură directă între președinte și milioanele care susțin stilul de viață generos al familiei sale, așa cum pretinde mass-media corporativă în mod repetat și ipocrit, el este cel puțin eligibil pentru a fi cercetat în legătură cu apropierea sa de presupusa corupție. Încrederea pe care americanii o au în Biden este deja foarte scăzută. Amenințarea securității naționale pe care o reprezintă tranzacțiile familiei sale, nu face decât să rănească și mai mult această încredere scăzută. 

8. Ați instruit DOJ să evite luarea de măsuri împotriva dvs. și a familiei dvs.?

Avocații americani numiți de Biden din California și Washington, D.C., ambele state se pare că au blocat depunerea de acuzații penale împotriva lui Hunter Biden, potrivit unui denunțător IRS. Departamentul de Justiție a dat, de asemenea, declarații potențial false despre informații privind afacerile lui Biden în China. Și FBI-ul, care cade sub autoritatea DOJ (Departamentul de Justiție), a refuzat să predea înregistrările care se presupune că îl implică pe Biden într-o schemă de mită, în ciuda unei citații a Congresului. Ce împiedică DOJ-ul să continue să facă ceea ce este favorabil din punct de vedere politic pentru președinte și familia lui, ignorând problema în cauză? Cu siguranță nu Biden. 

9. Câtor instituții media le-ați cerut să vă apere în timpul anchetei?

Comer i-a întrebat pe democrați săptămâna aceasta „Vreți să continuați să ascundeți schemele de trafic de influență ale lui Biden atunci când dovezile sunt puse chiar în fața voastră?”

Același lucru se poate cere și de la mass-media corporativă coruptă care, încă dinainte de alegerile din 2020, a oferit președintelui și familiei sale nu doar control, ci și apărare. Din momentul în care Republicanii Camerei au lansat oficial o investigație asupra corupției lui Biden, presa a afirmat în mod inexact că „nu există nicio dovadă de faptă greșită”. Pe lângă faptul că a luat în mod repetat afirmațiile de nevinovăție ale Casei Albe la valoarea nominală, presa a încercat să distragă atenția de la scandalurile familiei Biden, combinând acea corupție cu comportamentul familiei Trump, și astfel încercând acoperirea furnizării continue de dovezi a lui Comer.

Jordan Boyd

Jordan Boyd este scriitor la The Federalist și coproducător The Federalist Radio Hour. Munca ei a fost prezentată și în The Daily Wire, Fox News și RealClearPolitics. Jordan a absolvit Universitatea Baylor, unde s-a specializat în științe politice și a studiat jurnalism. Urmărește-o pe Twitter @jordanboydtx.

Via The Federalist

Lasă un răspuns