Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

Reacția lui Trump după interviul de la CNN: A fost cel mai mare show al lumii. Democrații din stânga radicală au cerut să fie îndepărtat pentru că am atins cele mai sensibile subiecte

May 13, 2023 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

* * * *

“Multe minți au fost schimbate miercuri seară ascultând interviul”.

Donald Trump

* * * *

Fostul președinte Donald Trump a respins, pe 11 mai, criticile privind apariția sa în cadrul unei conferințe publice la CNN: “Oamenii critică CNN pentru că mi-a oferit un forum pentru a spune ADEVĂRUL. Cred că a fost un lucru foarte inteligent ceea ce au făcut, cu ratinguri foarte înalte pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp. A fost de departe cel mai mare Show al serii, al săptămânii și al lunii!” a scris Trump pe contul său de socializare Truth Social, potrivit Epoch Times.

Interviul CNN cu Trump a atras miercuri seară peste 3 milioane de telespectatori, mult mai mulți decât atrage de obicei postul de televiziune într-o seară din timpul săptămânii. Această cifră a inclus aproximativ 703.000 de telespectatori din segmentul de vârstă 25-54 de ani.

“Stânga radicală a strigat: “Dați-l jos, dați-l jos”, în timpul emisiunii, pentru că au văzut că am prezentat atât de multe subiecte importante privind frontiera, independența energetică, catastrofa din Afganistan, inflația, economia, Rusia/Ucraina și multe altele”, a adăugat Trump într-o postare separată.

Trump a adăugat: “Multe minți au fost schimbate miercuri seară ascultând interviul”.

În timpul interviului, Trump și-a prezentat agenda sa pentru 2024 în timp ce se certa cu moderatoarea CNN, Kaitlin Collins. La un moment dat, în timpul unui schimb aprins despre documentele clasificate găsite la complexul Mar-a-Lago al lui Trump, fostul președinte i-a spus lui Collins că este o “persoană urâtă”.

Trump a mai spus că îi va grația pe mulți dintre protestatarii care au fost condamnați pentru rolul lor în spargerea de la 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu.

“Sunt înclinat să îi grațiez pe mulți dintre ei”, a spus Trump. “Nu pot spune pentru fiecare dintre ei, pentru că, probabil, câțiva dintre ei au scăpat de sub control”.

Fostul președinte a răspuns, de asemenea, la verdictul unui juriu din New York care l-a găsit responsabil pentru agresiune sexuală și defăimare într-un proces intentat de scriitoarea E. Jean Carroll. În timpul primăriei, Trump a spus că povestea lui Carroll a fost “falsă” și “inventată”.

“Habar nu am cine naiba este ea. Este o nebună”, a spus Trump.

Joi, Trump a făcut apel la verdictul juriului, care îi acordase lui Carroll și 5 milioane de dolari în daune.

Apariția lui Trump a stârnit reacții mixte din partea Congresului, unii democrați criticând CNN pentru că i-a acordat timp de antenă lui Trump.

“CNN ar trebui să le fie rușine”, a scris pe Twitter reprezentanta Alexandria Ocasio-Cortez (D-N.Y.). “Au pierdut controlul total al acestei ‘primării’ pentru a fi din nou manipulați să platformizeze dezinformarea electorală, apărarea lui 6 ianuarie și un atac public asupra unei victime de abuz sexual. Publicul îl aclamă și râde de gazdă”.

“CNN îl pune pe cel mai mare escroc și misogin al națiunii la o oră de maximă audiență”, a scris pe Twitter reprezentantul Steve Cohen (D-Tenn.).

Mulți republicani au aplaudat prestația lui Trump.

“Președintele Trump a dominat interviul CNN din această seară”, a scris pe Twitter guvernatorul republican Jim Justice din Virginia de Vest. “Nu faceți nicio greșeală, președintele Trump va fi un luptător pentru locuitorii din Virginia de Vest care muncesc din greu”.

“Trump a SPULBERAT audiența de aseară”, a scris pe Twitter reprezentantul Ronny Jackson (republican din Texas). “Vă puteți imagina dacă [președintele Joe] Biden ar fi răspuns la întrebări nesemnate de la un jurnalist ostil? El NU ar fi în stare să facă față. Diferența este clară. Biden trebuie să plece și avem nevoie de TRUMP înapoi la Casa Albă!!!”.

Cătălin Vușcan
Via ActiveNews

Lasă un răspuns