Garda de Fier

"Cine n'a cunoscut şi n'a dat nici examenul durerii, nici examenul bărbăţiei şi nici examenul credinţei, nu poate fi legionar". (C. Z. CODREANU)
Subscrie

Grav abuz politic al poliţiei din jud. Argeş

December 08, 2011 By: Garda Category: LA ORDINEA ZILEI

Partidul Pentru Patrie, Filiala jud. Arges, 117045 Bascov, str. Serelor 2A
 Presedinte, prof. Emanuel Codausi, tel. 0745 969382
 Vicepresedinte, ec. Ovidiu Chiru, tel. 0735 851541
________________________________________
Catre: Inspectoratul de Politie Judetean Arges. Domnului Comandant.
________________________________________
Prin prezenta formulam PLANGERE PENALA, impotriva sefului de post si a ajutorului sau din comuna Albota Arges pentru urmatoarele motive:

...CU ACELAŞI ROST MÂRŞAV DE POLIŢIE POLITICĂ...

IN FAPT:

In dupa-amiaza zilei de 06.12.2011 seful de post din comuna Albota /Arges, impreuna cu alt lucrator din aceeasi sectie de politie, s-au prezentat la sediul firmei d-lui Marinita Constantin (simpatizant al Partidului nostru) ce se afla pe raza comunei Babana (politiile celor doua comune fiind comasate) , obligandu-l sa dea jos un banner verde afisat pe domeniu privat, pe care se afla inscriptionat “Legiunea Arhanghelul Mihail”  cu simbolul crucii crestine maramuresene.
Acesti politisti, au afirmat ca aceste insemne sunt fasciste si l-au chemat pe numitul Marinita Constantin la politia Albota pentru a fi interogat, facand presiuni asupra acestei persoanae sa dea declaratie.
Aceasta actiune a polistilor incalca flagrant drepturile cetatenesti prin urmatoarele fapte penale:
  1. incalcarea dreptului de proprietate privata
  2. abuz in serviciu (nu au prezentat mandate de perchezitie, sau dispozitie judecatoreasca)
  3. incalcarea dreptului la opinie libera.
  4. ingradirea libertatii politice
Foarte grav este faptul ca ajuns la politie, acestia au inceput sa-i prezinte d-lui Marinita Constantin citate in care ii tineau o lectie de stalinism, cum ca legionarii au fost niste elemente rele care au luptat impotriva comunismului. Mari asemanari cu romanul lui Marin Preda “Cel mai iubit dintre pamanteni” !!
La fel de grav este si faptul ca dovedind lipsa de informare si de interes pentru cultura, politistii nu au aflat ca semnul crucii maramuresene este un insemn crestin care este expus chiar in centrul Bucurestiului. Mai departe, actionand fara niciun temei legal, ci chiar incalcand in mod flagrant libertatea de opinie pe domeniu privat l-au silit pe d-l Marinita Constantin sa dea jos banner-ul si au procedat la confiscarea in baza unui proces-verbal al unui bun in proprietate. Procesul-verbal in sine nu da dreptul la confiscare fara temei legal si ordin judecatoresc.
Necunoasterea istoriei Romaniei, corelata cu dezinteresul pentru cultura romaneasca, fac sa puna un semn mare de intrebare asupra compatibilitatii acestor politisti cu postul pe care il ocupa.
Cu siguranata, in acest timp in care salariile lor sunt platite din bani publici din buzunarele noastre, acestia isi permit in necunostinta de cauza (ceea ce nu este scuzabil) sa faca ordine politica, acolo unde nu isi au atributiile.
 
Cerem Inspectoratului Judetean de Politie Arges, demiterea acestor politisti si deschiderea unei anchete penale
  1. pentru motivele enumerate mai sus
  2. pentru a se afla unde sunt radacinile acestei actiuni ilegale si pedepsirea celor vinovati
IN DREPT
Ne intemeiem prezenta plangere penala in baza drepturilor cetatenesti prevazute in Constitutia Romaniei.
De asemenea solicitam cercetarea tuturor faptelor penale ce decurg din actiunea descrisa si savarsita de politistii din comuna Albota/Arges.
Pentru conformitate,
Emanuel Codausi
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Pentru Patrie
Bascov, 06.12.2011

0 Comments to “Grav abuz politic al poliţiei din jud. Argeş”


  1. Radu Bogdan says:

    nu pot sa ced asa ceva! este inadmisibil ca ntr-un stat de drept sa se mai faca abuz de forta si intimidare doar din simplu motiv ca iti arati demn si fara frica un crez crestin care iti pune in valore de fapt verticalitatea si dorinta de unitate nationala!…

    1
  2. Intreb: cate actiuni similare s-au efectuat de catre bravii politisti romani impotriva drapelelor cu insemne maghiare abordate ilegal in locuri publice din ROMANIA? ( Intreb ca prostul nu-i asa?)

    2
  3. Walter Flicka says:

    Abuzurile din partea militiei romane vor continua atit timp cit noi toti le vom permite.

    3


Lasă un răspuns